Termeni si Conditii


Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul VasileCoca.Ro de catre oricare dintre utilizatorii sai (denumiti in cotinuare in acest document "utilizator").

Accesand sau utilizand website-ul VasileCoca.Ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.


1. Informatii despre site
www.vasilecoca.ro este site-ul oficial al domnului Vasile Coca, cantaret de muzica populara romaneasca.
www.vasilecoca.ro cuprinde informatii despre domnul Vasile Coca si activitatea curenta a acestuia.
Site-ul web www.vasilecoca.ro este proprietatea domnului Vasile Coca.
Poducatorul acestui site este Cristi Padurean care este denumit in continuare webmaster, si are drepturi exclusive ale structurii acestui site.

Adrese de contact:

Vasile Coca: 0744533503 e-mail: vasilecocazalau [at] yahoo.com
Cristi Padurean: 0741654894 e-mail: cristi.padurean [at] gmail.com

2. Drepturi de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului VasileCoca.Ro sunt proprietatea VasileCoca.Ro si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

3. Drepturile utilizatorului VasileCoca.Ro
Utilizatorul VasileCoca.Ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

4. Obligatiile utilizatorului VasileCoca.Ro
Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind viitoare republicari sau redistribuiri ale unor parti din continutul VasileCoca.Ro trebuie adresate catre webmaster-ul mai sus mentionat prin datele de contact afisate.
Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare. Contactarea providerului de internet se va face doar in cazul aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. unor incalcari majore.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai VasileCoca.Ro care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

6. Clauze de neraspundere
Site-ul VasileCoca.Ro are un continut informativ.
VasileCoca.Ro nu poate garanta in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul VasileCoca.Ro care sunt preluate din alte surse in afara site-ului VasileCoca.Ro. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru VasileCoca.Ro .
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea VasileCoca.Ro .
VasileCoca.Ro nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului VasileCoca.Ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Opiniile exprimate in blog/forum/oaspeti din paginile site-ului apartin celor care le inregistreaza, si nu reprezinta pozitia oficiala a proprietarului acestui site.
VasileCoca.Ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

7. Descarcarea muzicii in format electronic
Sectiunile de downloadare a melodiilor in format electronic sunt realizate respectand legea drepturilor de autor.
VasileCoca.Ro nu este un reseller de muzica in format MP3, toate materialele distribuite in sectiunea "Download MP3" avand ca sursa productie proprie.
Melodiile descarcate se vor folosi in mod exclusiv personal, in nici un caz in mod comercial.

8. Modificari in termenii si conditiile de utilizare
VasileCoca.Ro poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor VasileCoca.Ro si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului VasileCoca.Ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legisla?ia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor VasileCoca.Ro si poate atrage raspunderea civila, contraventional? sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.